Afscheidshuis Harmelen

Als je afscheid van iemand moet nemen, is het fijn als dat in een persoonlijke en sfeervolle omgeving kan. Afscheidshuis Harmelen biedt de familie een eigen plek gedurende de week tot de uitvaart. De sfeervol ingerichte huiskamer met aparte afscheidskamer is voor hen beschikbaar. De familie krijgt zelf de sleutel.

Afscheid in huiselijke sfeer

In Afscheidshuis Harmelen kan de familie komen en gaan wanneer ze dat zelf willen. Ook is het mogelijk om familie of vrienden te ontvangen. Ook zij kunnen dan in persoonlijke en huiselijke sfeer afscheid nemen van de overledene. De familie kan in het Afscheidshuis de huiskamer gebruiken, inclusief een keukentje waar koffie en thee kan worden gezet en ook een koelkast met frisdrank klaarstaat. Tijdens de week tot de uitvaart is het Afscheidshuis volledig en alleen voor de familie beschikbaar. Een eigen toilet is aanwezig.

Alle tijd en rust

Afscheidshuis Harmelen geeft de familie alle tijd en rust om samen te zijn en afscheid te nemen van hun geliefde. In de huiskamer staat een comfortabele bank met fauteuil en een tafel met zachte stoelen. De Afscheidskamer is voorzien van smaakvolle inrichting, met natuurlijke houten en rieten materialen. De familie kan daar naar eigen smaak bijvoorbeeld bloemen of een schilderij plaatsen, om het nog meer hun eigen ruimte te maken.

Voor iedereen

U bent van harte welkom om op afspraak het Afscheidshuis een keer te komen bekijken op momenten dat het niet in gebruik is door een familie. Afscheidshuis Harmelen is via elke uitvaartverzorger te reserveren. Families kunnen het ook zelf reserveren door te bellen met Marco van der Straten: (0348) 234 432. Voor meer informatie kunt u ook mailen naar afscheidshuis@vanderstratenuitvaart.nl.

Beschikbaar voor de hele regio

Afscheidshuis Harmelen is beschikbaar voor mensen uit de hele regio rond Harmelen, Woerden, Montfoort, Linschoten, Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Afscheidshuis Harmelen, Kalverstraat 18b, Harmelen (om de hoek bij ‘Bloem,’). Parkeren kan naast het pand op het parkeerplaatsje op de Uitweg, of aan de overkant voor de Kloosterhoeve. Telefoon (0348) 234 432.