Voor grafmonumenten werk ik graag samen met Van Dam Natuursteen in Woerden. De werkwijze van dit familiebedrijf past goed bij mijn eigen aanpak. Hier wordt gewerkt vanuit het hart en de wensen van de familie staan voorop. Bij elke stap – van het bekijken van de mogelijkheden tot het maken van het grafmonument – wordt de familie betrokken en het is ook mogelijk om mee te helpen bij de plaatsing.
Zoals bij alles rond de uitvaart is ook als het gaat om grafmonumenten of een herdenkingsplaat heel veel mogelijk, ook met materialen als glas, staal of hout. De kostenbegroting die de nabestaanden krijgen is transparant en ik kan mensen onafhankelijk adviseren, omdat ik geen (financieel) voordeel heb van de keuze van de nabestaanden. Ze zijn uiteraard volledig vrij om te kiezen wat ze willen en door welk bedrijf ze dat laten maken. Ik vind dat uitvaartondernemers niet op dit soort extra producten moeten verdienen, maar beschouw het als service aan de familie om ook in dit stuk mee te blijven denken en ben altijd bereid om ook hierin te adviseren of mee te gaan voor aan bezoek aan de showroom van Van Dam.
Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op. Kijk voor inspiratie en voorbeelden ook eens op http://vandamnatuursteen.nl