Over Marco

Marco van der Straten - Uitvaartbegeleider

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met verlies van mensen die ons dierbaar zijn. Hoe welkom is het als iemand er dan gewoon voor je is. Marco van der Straten helpt nabestaanden met geduld en aandacht na het overlijden van een dierbare. Samen zorgen we voor een begrafenis of crematie volgens uw persoonlijke wensen.

Persoonlijk

Gelukkig worden uitvaarten steeds persoonlijker. Er is nauwelijks sprake meer van zwartgeklede mannen met hoge hoeden en inktzwarte rouwauto’s, zoals dat vroeger de standaard was. Dat kan nog steeds, maar veel mensen kiezen voor een uitvaart die past bij de overledene en die henzelf helpt om het verdriet te delen, herinneringen op te halen en het leven te vieren van hem of haar die hen zo lief was. Uitgangspunt is niet meer ‘hoe het hoort’, maar hoe u het wilt. Uitvaartverzorging op maat dus, geheel volgens uw wensen.

Passend

Tijdens een passende uitvaart hoef je niets te forceren. Als de gekozen vormen passen bij wie je bent, dan wordt het meer een moment waarop je later dankbaar kunt terugkijken: er is in liefde recht gedaan aan de overledene, zijn of haar leven is herdacht en zo mogelijk gevierd. En je hebt ruimte ervaren voor verdriet en troost. Het is een eerste stap in het leven zonder de dierbare die je moet missen.

Mensgericht en creatief

Ik ben Marco van der Straten (1971) en de drijvende kracht achter Van der Straten Uitvaartbegeleiding. Juist in de moeilijke dagen na een overlijden, wil ik naasten ondersteunen in alle keuzes die moeten worden gemaakt. Om vervolgens te zorgen voor de uitvoering van het afscheid zoals ú het wilt. Ik heb ruim vijfentwintig jaar ervaring in de mediawereld en ben me steeds meer gaan verdiepen in het omgaan met verlies en rouw. Mijn kracht ligt in mijn mensgerichte benadering, organisatietalent en het vermogen om creatief mee te kunnen denken in de vormgeving en invulling van het afscheid. Ik ben een uitvaartverzorger die uw wensen centraal stelt: persoonlijk, stijlvol en met warmte. Graag kom ik vrijblijvend kennis met u maken, als u zich oriënteert op mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart.

Regio

Van der Straten Uitvaartbegeleiding werkt in de regio Harmelen, Woerden, Vleuten, De Meern, Maarssen, Leidsche Rijn en een straal van 40 kilometer hieromheen. Wilt u dat we u als uitvaartverzorger buiten deze regio van dienst zijn? Neemt u dan ook gerust contact op.

Neem contact op

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.