18 reacties geplaatst voor Joke Kleijn-van der Linden

 1. Hans en Janny van Nieuwenhuizen schreef:

  Wij kregen vandaag het bericht dat Joke afgelopen maandag is overleden. Hierbij condoleren we Ko, kinderen en kleinkinderen met het verlies van vrouw, moeder en Oma. Het was een schok voor ons te vernemen dat er al zo snel een einde is gekomen aan het leven van Joke. Wij kennen Joke als een vrolijke sportieve vrouw met veel energie . Het aantal uren dat we met elkaar bij onze watersport vereniging hebben doorgebracht zijn talrijk. Wij zullen haar missen.
  Janny en ik wensen Ko en verdere familie de komende dagen veel sterkte. Helaas doen we dit vanuit Noorwegen , het is niet anders.

  Hans en Janny.

 2. Ria Twaalfhoven schreef:

  Jou handen hebben me vaak verlost van pijn en stress.
  Blij als ik weer een bezoek aan je had gebracht.
  Nu is er pijn en verdriet om jou.
  Je leefde gezond,heb vele duizenden kilometers gefiets.
  Bedankt lieve Joke voor alle gesprekken die we samen hebben gevoerd..
  Rust zacht

 3. Suzanne en Ed Wetzel schreef:

  Lieve Ko, Carla, Willem-Jan, Saskia, Frank, kleinkinderen en familie,
  Wat een verdriet!! Verder leven zonder Joke. We wensen jullie kracht en liefde om straks de draad van jullie leven weer op te pakken.

  Lieve Joke,
  De eerste keer dat we je zagen was op een protestavond tegen de rondweg om Harmelen. We dachten: wat een jong meisje en nu al zo betrokken bij de politiek.
  Wat bleek: je was een jaartje ouder dan wij.
  Maar jong van geest, nieuwsgierig en ondernemend. Je alternatieve fietskar om verantwoord koken te onderwijzen, je interesse om in woord en beeld het nieuws in de streek door te geven en je liefde voor fotografie.
  En betrokken was je ook. Altijd op de bres voor de zwakken onder ons. In de zorg en in je omgeving. Bij Iedere ontmoeting kregen we een hartverwarmende omhelzing en volgde een enthousiast gesprek.
  Samen met jou en Ko hadden we een mooie tijd in Harmelen. Heel veel dank daarvoor.
  We denken in liefde aan je terug.

 4. Leonie van Tessel schreef:

  Tja joke een zeer lieve en bijzondere vrouw die ik 30 jaar geleden leerde kennen.
  Op de zwarte markt in Vleuten kwam ze de haar laten knippen dat had ze gehoord van haar schoonzoon die al eerder was geweest .
  Prachtige mooie lange blonde lokken had ze dus zo leerde we elkaar kennen .
  Na tien jaar haar haar geknipt te hebben zat ze aan mijn schouder
  goh zei ze dat is niet best veel te gespannen kom maar eens bij mij langs.
  Ik denk zulke lieve kleine handjes wat kan ze daar in godsnaam nou mee,
  Toch maar geprobeerd en wat denk je geweldig gewoon wat de fysiotherapeut niet op kon lossen deed zij werkelijk tot aan één tennis arm toe zij zorgde dat ik weer kon knippen.
  Heerlijk ontspannen en gezellig was het bij haar op de tafel eindeloos praten we over alles
  Joke ik zal je missen ♥️
  Ko. carla en willen-jan sakia en Frank en klein kinderen sterkte bij dit grote verlies
  Je kapster leonie

 5. Anja en Piet van de Wijdeve schreef:

  Lieve familie. Een schok was het voor ons om te horen dat Joke is overleden. Hoewel wij wisten dat het niet goed met Joke ging was er toch de hoop dat er nog een goede tijd kon komen. Wij hebben Joke en Ko leren kennen op een van hun mooie fietsvakanties. Wat hebben wij genoten van het gezelschap van Joke en Ko! Heerlijk gelachen hebben we samen. Ook hebben we samen nog enkele dagen in het Brabantse land gefietst en verbleven jullie bij ons. Wij denken met veel plezier terug aan Joke; een lieve, vrolijke, sportieve en sociaal betrokken vrouw. Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies.

 6. Walter en Tineke Hermans schreef:

  Lieve familie,
  Wij herinneren ons de fijne tijd
  in Lacaneau.
  Ko, Joke, en de kinderen zaten
  schuin tegenover onze caravan.
  Carla en Marleen hebben wat streken uitgehaald. Van toneel spelen tot dineetjes op de paden
  van de camping. Joke wilde ook
  graag een bakkie doen bij ons als Ko de surfplank had ingepikt.
  De tijd met Joke was altijd gezellig en ook wij genoten van haar enthousiasme.
  Ze zal door iedereen gemist worden ook door ons.
  Veel sterkte aan de familie.
  Walter, Tineke en kinderen.

 7. Jan Kroonenburg schreef:

  Ik heb Joke slechts 2 keer mogen ontmoeten. Door Sjaak Gresnigt mijn beste vriend die op 9 april ook aan kanker is overleden heb ik vorig jaar het telefoonnummer van Joke gekregen. Sjaak deelde mij mede dat Joke zeker wil meedoen. Door de ziekte van Sjaak heb ik een team opgericht voor het wandel evenement 24 uur van Woerden, waarbij de opbrengst ging naar het inloophuis in Woerden mensen leven met kanker en onderzoek leukemie bij kinderen van het Maxima centrum. In december ben ik op een zaterdag bij Joke langs geweest. We hebben gezellig samen gezeten, en wat kwam er een energie uit die vrouw. Ik kreeg het hele relaas van haar ziekte te horen en de ervaring van haar laatste vakantie, geld, legitimatie alles weg, te horen. Ze wilde graag indien haar gezondheid het toeliet meedoen met Ko. Zij bracht mij in contact met Anneke Postma, en zodoende door een interview met Anneke, stonden Sjaak en ik met het hele 24 uur van Woerden verhaal op de voorpagina van de Dorpskrant in de maand februari.
  Dit was een groot kado voor ons, en Sjaak kon dit nog net meemaken. Bij het tweede bezoek een maand geleden, heb ik Joke ook verteld dat door haar toedoen, Sjaak en ik dit mooie kado van de Dorpskrant hebben mogen meemaken. Ze liet nog doorschemeren dat als het toch nog een beetje ging ze toch wilde proberen om mee te wandelen. Wat een sterk karakter en positiviteit. Helaas heeft het niet mogen gebeuren. Ik ben toch blij dat ik Joke en ook Ko heb mogen ontmoeten, in deze omstandigheden. Dit geeft mij nog meer het gevoel, hoewel ik al realistisch in het leven sta, om nog meer van het leven te gaan genieten.
  Ko en familie, dit verhaal komt uit mijn hart en ik wil jullie condoleren met dit grote verlies en wens jullie heel veel sterkte in de komende tijd.
  Groetjes Jan Kroonenburg.

 8. Marleen Hermans schreef:

  Jeetje Joke, wat is het leven af en toe ongelooflijk oneerlijk! ik kan me niet voorstellen dat je er niet meer bent. Wat hebben we een lol gehad in Lacanau!Jullie in die enorme grote stacaravan en ik was een soort Siamese tweeling met Carla. We hebben van alles georganiseerd op de camping. Met zn allen eten aan een grote tafel, een sportmiddag en s nachts gingen Carla en ik gezellig naar de Kuil waar alle pubers hingen….mocht niet, maar deden we wel!! de slaapzak vullen met kleding zodat het net leek alsof we erin lagen…whaha wat een mooie herinneringen. Bij jullie kon en mocht ook altijd veel, supergaaf! Ik heb je lang niet gezien Joke. Helaas ben ik nu te laat om dat in te halen maar ik herinner me je. liever als die leuke, lieve, gezellige en goedlachse moeder van Carla en Saskia. Rust zacht………:-(

 9. Remi Kleijn schreef:

  Lieve Famillie,

  Ik wens jullie heel veel sterkte toe de aankomende tijd.
  Via deze weg wouden we toch even laten weten dat we aan jullie denken.
  ondanks dat we niet bij kunnen zijn.

  Remi en Elin

 10. gwen, ruby, lizzy en jeroen schreef:

  lieve allemaal!
  Mijn herinnering aan Joke is dat ze er domweg altijd gewoon was als er iets bijzonders was!! EN hoe bijzonder is dat! Ook als ik een premiere of feessie had waarvoor ik gasten mocht uitnodigen was ze er gewoon altijd en hoe druk ook , als je dan even haar kant op keek, dan keek je haar recht in haar ogen en zag je haar lachen, fanatiek goedkeurend knikken en een duim opsteken naar je : van goed gedaan! Kleine momenten die van grote betekenis zijn. En ook als je haar later zag en je had in de tussentijds weer wat dingen gedaan die moeilijk waren, wist ze dat exact. Een kleurrijke unieke vrouw klein van stuk maar o zo groot van betekenis. Ik denk dat ik Joke vooral zo zal herinneren.
  Wat zullen jullie Joke gaan missen! Heel erg veel sterkte en gecondoleerd XX Gwen

 11. René Baas schreef:

  Ontzettend veel sterkste aan de nabestaanden. Joke zit in ons hart, het was een lieve vrouw.

 12. Auke en Sip van Dijk schreef:

  Ik zal je prettige ontvangst en je fijne contact missen Joke. Je bent veel te vroeg van ons weggegaan.

  Sip en Auke

 13. Rudi en Gerda de Rijk schreef:

  Beste Ko en familie,

  Gecondoleerd met het verlies van Joke.
  We hopen dat ook ons medeleven en dat van de fietsvrienden iets van de pijn verzacht.
  Heel veel sterkte met elkaar!

  Rudi en Gerda de Rijk

 14. Dick en Wieneke van der Zee schreef:

  Deze zomer 40 jaar geleden hebben we jullie leren kennen. Dat was op camping Le Tedey in Lacanau (Frankrijk). Daar hebben we met elkaar heerlijke herinneringen gemaakt. Ik heb de afgelopen dagen nog het reisverslag opgezocht en de foto’s van die tijd bekeken. Wat was Joke toen hartelijk, vrolijk en actief. Zo hebben we haar de jaren daarna nog steeds ervaren. We zijn altijd vol liefde door Joke en Ko ontvangen in Harmelen en ze zijn ook regelmatig op de fiets naar ons toe gekomen in Berkhout. We zullen haar missen, maar hebben een schat aan mooie herinneringen aan Joke, die wij zullen koesteren.
  Wij wensen jullie allen veel sterkte om zonder haar inspirerende aanwezigheid verder te gaan.
  Liefs en groeten van Dick en Wieneke van der Zee.

 15. Lia Kuijl schreef:

  Lieve Ko,
  Net terug van vakantie, ontving ik het bericht dat Joke is overleden. Ik ben erg geschrokken. Wat mooi dat ik het bijzonder mooie afscheid met beeld, muziek, bloemen via het scherm heb mogen volgen. Ik wens je veel sterkte toe, met veel liefs Lia, ook namens Hans.

 16. Joke en Arnold Twikkeler schreef:

  Beste Ko, Carla, Willem-Jan, Saskia, Frank en kleinkinderen.

  Gecondeleerd met het overlijden van Joke.

  Wat een gemis zal dit zijn.

  Joke,

  Wat een mooi en sociaal mens was jij. Vaak even een praatje als we elkaar tegen kwamen.

  Als je bij ons aan de voordeur stond met je collectebus.

  We zagen je vaak fietsen. Volgens mij deed je alles op de fiets.

  Joke, rust zacht

 17. Marieke Snel schreef:

  Lieve Joke, door omstandigheden kwamen we elkaar weer tegen en dat voelde weer net zo vertrouwd als toen ik kind was en bij jullie over de vloer kwam. Ik kreeg walnoten mee en zelfgemaakte perensap… altijd denkend aan je medemens. Wat ontzettend jammer dat je niet meer beter kon worden. Rust zacht lieve Joke! En alle nabestaanden, met name Ko, Carla en Saskia , gecondoleerd met dit enorme verlies 🫶

 18. Gerda leliveld schreef:

  Lieve Joke, wij hebben elkaar 18 jaar geleden leren kennen op fietsvakantie, het klikte goed tussen ons en daardoor de jaren heen hebben vele mooie reizen gemaakt, veel plezier gehad veel gezien en beleefd, ook even op zondag een rondje in het groene hart. Ik zeg dank hiervoor en mooie herinneringen, het was dan ook bizar zo snel je te moeten laten gaan,we zullen in jou herinneringen nog mooie tochtjes maken ,doei lieverd ik zal je missen. Gerda en Wim

Teken dit condoleanceregister

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.