Bij overlijden

U kunt mij in geval van overlijden dag en nacht bereiken op (0348) 234 222. Vervolgens bespreken we wat er moet gebeuren en hoe ik u van dienst kan zijn. Zo nodig ben ik snel ter plekke.

Van der Straten Uitvaartbegeleiding helpt met alles wat er na het overlijden van een dierbare op u afkomt. Zoveel mogelijk doen we alles samen. Van de laatste verzorging tot het bespreken van de invulling van de uitvaartplechtigheid of kerkdienst. Wat u zelf wilt en kunt doen, doet u zelf. Wat u uit handen wilt geven, regel ik voor u. Samen verzorgen we alles tot in de puntjes. Uw vaste uitvaartverzorger Marco van der Straten staat dag en nacht voor u klaar, tot in de laatste details.

Alle verzekeringen welkom

U kunt altijd bij mij terecht, ook als u ergens een uitvaartverzekering of begrafenispolis heeft lopen. U heeft altijd de vrije keuze! Ik zorg desgewenst voor de financiƫle afhandeling met de verzekeraar. Neemt u contact met mij op voor meer informatie.

Neem contact op

Door op 'verstuur bericht' te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.