Bij overlijden

U kunt mij in geval van overlijden dag en nacht bereiken op (0348) 234 222. Vervolgens bespreken we wat er moet gebeuren en hoe ik u van dienst kan zijn. Zo nodig ben ik snel ter plekke. Ik kan u altijd helpen, ongeacht waar u verzekerd bent.

Wat u direct na het overlijden kunt doen:

  •  Bij overlijden thuis moet een huisarts het overlijden vaststellen en een verklaring afgeven. Belt u dus eerst de huisarts of de huisartsenpost. Overlijdt iemand in het ziekenhuis, dan stelt de dienstdoende arts het overlijden vast.
  • Belt u mij daarna op (0348) 234 222, dat kan dag en nacht. Samen bespreken we wat er moet gebeuren en als u wilt komt de uitvaartbegeleider snel naar u toe. We zorgen dan samen voor alles wat moet gebeuren en begeleiden u stap voor stap.
  • Neemt u rustig de tijd, nabestaanden vinden het soms prettig om nog even in alle rust bij de overledene te zijn, voordat er van alles geregeld wordt. Ik geef u daarvoor alle ruimte en sluit aan bij het tempo dat u prettig vindt.

Alle verzekeringen welkom

U kunt altijd bij mij terecht, ook als u ergens een uitvaartverzekering of begrafenispolis heeft lopen. U heeft altijd de vrije keuze! Ik zorg desgewenst voor de financiële afhandeling met de verzekeraar. Neemt u contact met mij op voor meer informatie.

Van der Straten Uitvaartbegeleiding helpt met alles wat er na het overlijden van een dierbare op u afkomt. Zoveel mogelijk doen we alles samen. Van de laatste verzorging tot het bespreken van de invulling van de uitvaartplechtigheid of kerkdienst. Wat u zelf wilt en kunt doen, doet u zelf. Wat u uit handen wilt geven, regel ik voor u. Samen verzorgen we alles tot in de puntjes. Uw vaste uitvaartverzorger Marco van der Straten staat dag en nacht voor u klaar, tot in de laatste details.

 

Neem contact op

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.