Mogelijkheden voor de uitvaart

Gelukkig worden uitvaarten steeds persoonlijker. Ik denk graag met u mee om de juiste vorm te kiezen voor het afscheid, met een afscheidsbijeenkomst, begrafenis of crematie die helemaal past bij u en uw dierbare. Of u nu een ingetogen afscheid wilt, of juist uitbundig: ik verzorg het zoals u dat wilt.

Kosten

Doordat Van der Straten Uitvaartbegeleiding een kleine en persoonlijke organisatie is, werken we efficiënt en kostenbewust. We zitten niet vast aan een verplicht dienstenpakket, maar kunnen samen keuzes maken die het beste passen bij de manier waarop u het afscheid wilt vormgeven en bij het beschikbare budget.
U ontvangt een duidelijk overzicht van de kosten die met de uitvaart gemoeid zijn en heldere informatie over de keuzes die u kunt maken. Tijdens het gesprek kan ik direct aangeven welke kosten met de verschillende mogelijkheden gemoeid zijn. Binnen een dag na de melding van overlijden krijgt u een gespecificeerde begroting, waarin alle besproken wensen zijn opgenomen. Of u nu een uitgebreide uitvaart wilt, of een bescheiden invulling kiest: we denken tot in detail met u mee om te zorgen voor een passend afscheid.

U kunt ook contact opnemen voor een voorgesprek, waarin we de mogelijkheden voor een toekomstig afscheid bespreken. Ons gesprek verwerken we vervolgens in een helder overzicht en een vrijblijvende kostenbegroting.

Bloemen

Bij een afscheid zeggen bloemen vaak wat woorden niet kunnen. Dankzij onze samenwerking met bloemspecialist Alie van der Straten van ‘In de Schuur’ uit Harmelen, kunnen we zorgen voor bloemwerk dat geheel volgens uw wensen wordt gemaakt. Misschien heeft u ideeën voor een speciaal soort bloemen, kleuren of wilt u een dierbaar voorwerp in het bloemwerk laten verwerken. Vrijwel alles is mogelijk. We vertellen u er in een persoonlijk gesprek graag meer over.

Vervoer

Op het gebied van rouwvervoer is veel mogelijk, zoals een stijlvolle limousine (in elke gewenste kleur), een uitvaartfiets, of een rouwbus waarmee u als familie samen met uw geliefde naar de uitvaart wordt vervoerd. We reiken u de mogelijkheden aan, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Locatie

Uiteraard kunt u kiezen voor een bijeenkomst in een kerk of ander passend gebouw. Maar we denken ook graag creatief met u mee als u iets heel anders wilt. Een bijeenkomst in uw eigen boomgaard, op een verrassende plek of een markant gebouw? Samen komen we tot de locatie met de juiste sfeer en mogelijkheden.

Nieuwe uitvaartmogelijkheden

Van der Straten Uitvaartbegeleiding verzorgt de uitvaart zoals ú dat wenst. Ook besteden we als u wilt graag aandacht aan nieuwe mogelijkheden, zoals milieuvriendelijk vervoer. Een rouwauto is namelijk niet verplicht, er kan veel meer. Bijvoorbeeld met een speciale fiets of als de locaties op loopafstand liggen, met een handkar.

In plaats van een kist, kunt u ervoor kiezen om de overledene in een wade te begraven. En ook voor het opbaren van de overledene bestaan nieuwe technieken, voor als u geen gebruik wilt maken van een koeling. Wat uw wensen en ideeën ook zijn: we horen ze graag. Samen zorgen we voor een afscheid dat tot in de puntjes klopt.

Neem contact op

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.