Na de uitvaart

Verlies is een ingrijpende verandering in het leven. Na het verlies van een dierbare kunnen er vragen ontstaan. Van der Straten Uitvaartbegeleiding geeft ook aandacht aan hoe het ná de uitvaartweek met u gaat.

Evaluatie met uitvaartbegeleider

Ongeveer twee weken na de uitvaart komt Marco van der Straten bij u langs voor een evaluatiegesprek en het brengen en toelichten van de factuur.

Nazorgservice

Om u ook in de periode daarna te ondersteunen, werken wij samen met Mariëlle Terstegen van Nunazorg. Zij is uw aanspreekpunt voor alle vragen waar u tegenaan loopt. Zes tot acht weken na de uitvaart neemt zij telefonisch contact met u op. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden, maar deze service wordt u door Van der Straten Uitvaartbegeleiding aangeboden. Zij bespreekt met u vragen als:

  • Hoe gaat het op dit moment met u?
  • Hoe kijkt u terug op de uitvaart
  • Ervaart u voldoende steun uit uw omgeving?
  • Kan ik u ergens mee helpen? Bijvoorbeeld op praktisch, emotioneel of levensbeschouwelijk gebied?

Nunazorg helpt, als u hier behoefte aan heeft, met het vinden van antwoorden op alle vragen die spelen. Mariëlle luistert naar uw verhaal en houdt contact met u of uw familie zo lang als u dat prettig vindt.

Neem contact op

Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.