De familie wilde de uitvaart graag niet zo standaard. Daar gaat mijn hart altijd sneller van kloppen… hoe meer maatwerk, hoe beter! Tenslotte gaat het erom wat het beste bij de familie past. Toen meneer een plekje voor zijn vrouw op de begraafplaats in het bos had uitgekozen, kwamen we bij een mooie plek met boomstammen. Al snel was het idee er om de borrel achteraf daar te doen, zo passend bij hem en zijn vrouw. ‘Maar zou dat dan kunnen?’ vroeg meneer.

Natuurlijk kon dat. Twee dagen later liep ik met de familie vanaf het graf naar deze plek vlakbij, tussen de bomen. De dames van James Catering stonden al klaar met hapjes en drankjes. De zon viel prachtig door de bomen, ik zag de glimlach op het gezicht van de familie. Op dat moment wist ik dat alles klopte, mooier kan mijn werk niet zijn.